Kjøpsbetingelser

 1. Generelt
 2. Partene
 3. Priser
 4. Retur og angrerett
 5. Reklamasjon
 6. Betaling
 7. 100% Prisgaranti
 8. Frakt/levering
 9. Hjelp? Pakken min er rar
 10. Hva skjer hvis jeg glemmer å hente pakken?
 11. Returadresse
 12. Behandling av personopplysninger
 13. Opphavsrett
 14. Force majeure

Generelt

Disse kjøpsbetingelsene (salgsbetingelsene) gjelder alle salg av varer og tjenester fra Wazalo til forbrukere.
Dette kjøpet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Vilkårene i denne avtalen skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen.

Vi tar forbehold om feil i priser, tekst/spesifikasjoner, og at enkelte varer kan være utsolgt.

Du må være 15 år eller eldre for å handle hos Wazalo. For å handle på kreditt må du være over 18 år. Dersom du er under denne alderen må en av dine foreldre/foresatte handle for deg.

Partene

Selger

Firmanavn: WAZALO.NO v/ Wazalo Nerseth
Kontaktadresse: Kjærholen 7, 4316 Sandnes
E-post: shop@wazalo.com
Organisasjonsnr.: 918 557 261 MVA

Kjøper

Den person som foretar bestillingen.

Priser

Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Vi lover at det ikke tilkommer noen ekstra kostnader når du handler eller mottar produktet.

Retur og angrerett

Dersom du angrer på kjøpet eller ikke er fornøyd med varen kan du returnere varen i henhold til bestemmelsene om angrerett. Angreretten gjelder fra 14 dager etter at du mottar varen. Kjøper betaler returfrakt.

Etter at varen er kommet tilbake til oss, vil vi refundere alle kostnader du har betalt for varen innen 14 dager. Dersom varen ikke leveres tilbake i samme stand og mengde som den ble utlevert i, er kjøper ansvarlig for eventuell reduksjon i utbetalingen på grunn av verdiforringelse. Du vil motta eget utfylt angrerettsskjema på epost når du bestiller som du kan bruke dersom du vil benytte deg av angreretten. Du kan også laste ned angrerettskjemaet her.

Reklamasjon

Dersom du oppdager feil ved varen må du innen rimelig tid etter du oppdaget, eller burde ha oppdaget feilen, gi Wazalo beskjed om at du ønsker å reklamere på varen. Melding om reklamasjon kan komme enten muntlig eller skriftlig, men for at vi skal kunne behandle klagen raskt setter vi pris på at du benytter skriftlige kommunikasjonsformer. Reklamasjoner løses ved retting av feilen eller at det utleveres ny vare. Dersom Wazalo etter to forsøk på retting ikke klarer å løse feilen, kan kunden kreve kjøpet hevet.

Betaling

Kjøp i Wazalos nettbutikk betales med kredittkort (VISA, MasterCard eller American Express) gjennom vår samarbeidspartnere Stripe og Paypal. Både Stripe og Paypal ivaretar sikkerheten gjennom hele transaksjonen, og utleverer ikke din betalingsinformasjon til oss eller andre. Ved kjøp hos Wazalo trekkes beløpet umiddelbart fra konto ved gjennomført betaling. Wazalo tilbyr også kjøp gjennom Vipps og/eller MobilPay.

100% Prisgaranti

Finner du et identisk produkt til en lavere pris hos en annen forhandler betaler vi deg differansen tilbake! Slik kan du i ro og fred handle hos Wazalo og være helt trygg på at varene ikke kan handles til en lavere pris i noen annen norsk nettbutikk. Smart ikke sant?

Prisgarantien gjelder i 14 dager fra det tidspunkt varen er kjøpt og betalt hos oss.

Her kan du lese mer om vår prisgaranti.

Frakt/levering

Wazalo sender kun varer til adresser i Norge. Mindre ordre vil leveres direkte i postkassen dersom det er plass, hvis ikke vil varen bli sendt til nærmeste utleveringssted og du vil motta hentemelding. Normalt sendes alle ordre innen 3-5 hverdager og du bør forevente å motta pakken etter mellom 15 og 20 dager (men kan i enkelte tilfeller ta opp mot 26 dager), eventuelle avvik fra dette vil fremgå i nettbutikken. Vi tar forbehold om at enkelte produkter kan bli utsolgt. Dersom dette skulle hende med din ordre, vil vi ta kontakt og eventuelt foreslå alternativt produkt. Dersom du ikke ønsker alternativt produkt vil vi refundere kjøpssummen. Kjøper er selv ansvarlig for å oppgi riktig og fullstendig leveringsadresse.

Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Wazalo eller Posten opplever spesielt stor pågang. Vi anbefaler derfor å være tidlig ute dersom du bestiller til en spesiell anledning, for eksempel julegave eller fødselsdagsgave slik at du mottar varen i god tid. Vi vil så godt det lar seg gjøre opplyse om eventuelle bestillingsfrister dersom vi er kjent med spesielle avvik.

Hjelp? Pakken min er rar …

Det kan naturligvis skje at vi gjør en feil når vi pakker varene dine. Varene blir pakket manuelt, og vi er dessverre ikke feilfri. Hvis varene du mottar ikke stemmer overens med det du har bestilt, så kontakt oss umiddelbart slik at vi kan rette opp feilen. Det kan også forekomme at varene skades under transport. Skulle dette hende er det smart å ta bilder av pakken slik den er når den mottas.

Hva skjer hvis jeg glemmer å hente pakken?

Dersom du ikke henter pakken din innen hentefristen på posten, vil den bli sendt i retur til oss. Hvis du forholder deg passiv, har vi ingen mulighet til å vite hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven og mister dermed retten til å gå fra avtalen. Når ordren kommer tilbake som uavhentet vil den bli kreditert i sin helhet og varene lagt tilbake på lager. Vi vil sende deg en egen faktura pålydende porto to veier og et gebyr pålydende 250 kr for å dekke våre kostnader i forbindelse med den uavhentede pakken.

Returadresse

Varer som skal sendes i retur skal sendes til følgende adresse:

WAZALO
v/ Anne Pernille Nerseth
Kjærholen 7
4316 Sandnes

 

Behandling av personopplysninger

Når du handler hos oss, samler vi inn blant annet navn, adresse og epostadresse. Denne informasjonen benyttes for å levere varene til deg, og kontakt deg i forbindelse med bestillingen. Informasjonen må også oppbevares i forbindelse med regnskaps- og avgiftshåndtering samt i forbindelse med eventuell returhåndtering. Informasjonen vil ikke overdras til tredjepart, og vil ikke bli benyttet til å kontakte deg med annen informasjon enn det som er relevant til din bestilling – med mindre du har samtykket til noe annet. Relevant informasjon omfatter også spørreskjemaer om din konkrete bestilling. Dersom du ønsker innsyn i hva som er lagret av opplysninger om deg, kan du ta kontakt med oss for å få dette utlevert.


Vi benytter cookies (informasjonskapsler) for å registrere og gjennomføre en bestilling samt analysere trafikkdata fra nettsiden slik at du får en god brukeropplevelse. Du kan benytte nettsiden uten cookies til å se på varene, men kan oppleve tekniske problemer med bestillingen dersom nettleseren din ikke tillater disse.

Opphavsrett

Innhold på Wazalo sine nettsider er Wazalo Nerseth sin eiendom. Dette innholdet er beskyttet i henhold til opphavsrett og varemerkelovgivning. Innholdet på nettsiden kan ikke kopieres, benyttes eller gjengis uten at dette er tillatt etter gjeldende lovgivning eller etter samtykke fra Wazalo.

Force majeure

Skulle det oppstå ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll, herunder naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik og så videre, løser denne klausulen Wazalo fra ansvaret for forpliktelser som Wazalo ikke er i stand til å gjennomføre på grunn av hendelser utenfor Wazalo's kontroll.