Wazalo Giveaway regler

HVEM KAN DELTA

Giveaway-kampanjen er åpen for alle norske innbyggere som er 11 år eller eldre på deltagelsestidspunktet ("Deltager"). Personer under 11 år må innhente foreldres eller verges samtykke for å delta.

Deltager må ha tilgang til internett og en gyldig e-postadresse for å delta.

Deltager må må ha postadresse i Norge ettersom vi kun sender premier til adresser i Norge.

UTTREKNING

Det kåres en tilfeldig vinner ved en tilfeldig trekning blant alle som deltok i giveaway-konkurransen. 

ANNONSERING AV VINNERE

Vinnerne får beskjed via e-post innen syv dager etter at å ha blitt kåret. Du må svare på e-posten for å angi din hjemadresse. Hvis du ikke svarer eller angir den gyldige adressen innen sju virkedager, mister du gevinsten. Wazalo prøver å ta kontakt med vinneren via e-post kun en gang. Wazalo tar ikke ansvar for kommunikasjonsproblemer som hindret at vinneren kunne nås. Hvis premievarselet eller premien ikke kan leveres, tildeles den den neste deltakeren i uttrekningen. Premiene som vinnes av mindreårige blir tildelt deres foreldre eller formyndere. Når premien blir godtatt (bortsett fra når lov ikke tillater det) blir det tillatt å bruke vinnerens navn, bosted, bilde og/eller stemme for reklame- og promosjons-, og publiseringsinformål uten tilleggsvederlag eller varsel. 

HVORDAN SENDE INN

For å delta i Wazalo's giveaway konkurranser må du følge stegene som blir beskrevet på den enkelte giveaway annonseringen på sosiale medier.
For instagram vil dette eksempelvis være å følge oss på Instagram, tagge 5 venner og skrive modell og størrelse i kommentarfeltet.

For facebook vil dette eksempelvis være å like oss på Facebook og legge inn modell og størrelse på kosedressen du ønsker deg i kommentarfeltet. 

BETINGELSER

Innsenderne samtykker i å følge Wazalos offisielle regler og bestemmelser. Skulle du ikke følge reglene, kan du bli utsestengt fra loddtrekkingen. Wazalo forbeholder seg retten til å utestenge hver person som er mistenkt for å forsettlig overtre reglene. Innsenderne samtykker i å følge med politikken lagt ut på vår side om kjøpsbetingelser og godtar at enhver overtredelse av politikken kan føre til utestengningen fra giveawayen. Wazalo forbeholder seg retten til når som helst endre disse betingelsene.